At give afkald på drømmen

…er ikke en svaghed for mig. Det er en styrke at stå ved sig selv, når nok er nok. Jeg har haft gode oplevelser og været på mange rejser ude i verden og jeg har set mange ting. Jeg har bare ikke altid handlet på mine beslutninger.

Jeg har fejlet, haft kæmpe krise og tudet som en-i-helvede. Jeg har holdt fast i en drøm, som jeg altid har haft. Jeg har gået vejen så længe nu, at jeg ikke vil udsætte hverken mig eller min familie for mere. Mit liv er mere værd end at tæske mig selv hver evig eneste dag.

Jeg har brug for mere stabilitet i mit liv. Jeg vil gerne høre hvad folk siger og jeg tager gerne imod alt, der nu må komme. For alt i alt er det mig, som i sidste ende bestemmer min vej. Min uddannelse har intet ødelagt. Den har åbnet nogle døre som jeg aldrig ellers ville have åbnet.

Jeg er ked af det. Der har jeg virkelig trådt godt og grundigt i spinaten. IGEN, IGEN og nok er nok. Jeg har tilgivet mig selv for de ting, som jeg har gjort i min fortid. Nu er det tid til at give SLIP og rette op på lortet.Der er ingen andre end mig selv der kan rette op på det og andre skal ikke stå til ansvar for mine handlinger. Det er og bliver mig.

Jeg er ikke et OFFER mere. Jeg har opdaget en masse de sidste 2 år og jeg er så TAKNEMMELIG for jeg har opdaget mig selv !

Den største gave, som jeg har givet mig selv er at jeg nu har indset, at jeg ikke kan fortsætte med at kæmpe som jeg gør og slet ikke på den uansvarlige måde jeg gør det på. Det er simpelthen helt ude i hampen.

Jeg er ikke den samme Mette mere og bliver det heller ikke. Jeg vil ALDRIG bruge det lille bakspejl mere. Fremover skal jeg til at bruge forruden og jeg ser frem til at åbne en sund og frisk forretning igen. For nye ideer, dem har jeg nok af og de bliver udlevet. Ikke lige nu, men på et tidspunkt er jeg tilbage igen med dobbelt så meget energi og jeg TROR på mig selv. Det har jeg altid gjort 😊

Jeg er kommet langt og blevet mere VOKSEN. Jeg er virkelig vokset med min opgave som selvstændig.
Det bliver mærkeligt at lukke mit Cvr nr, men det føles også rart og det føles godt i maven og jeg går 2020 i møde med spændende projekter såsom min bog, min blog og min uddannelse.

Skal jeg så stadig arbejde som VIKAR …?Det er det spørgsmål jeg tit får stillet.
Mit svar er følgende : JA det skal jeg og det skal jeg, fordi jeg jo skal tjene penge, så jeg kan starte på en frisk med MyDreams, når tid er ❤️

Jeg sælger ikke min drøm. Jeg vil SKABE et nyt liv, der giver mening og som vil give mere mening for mig.
Mit næste firma bliver uden FEJLTAGELSER af den kaliber jeg står i nu. ALDRIG! Den følelse af skyld og skam jeg lukker ned med, er ikke rar !

Jeg ved bedre end nogen anden, at livet som selvstændig, ikke er en dans på roser. Men drømmen lever stadig, FORDI jeg vil og fordi jeg ved jeg kan gøre det anderledes næste gang og næste gang er jeg ikke alene 🙏🏻❤️

🙏🏻VI SKAL NEMLIG VÆRE 2 🙏🏻

Tag jer en dejlig dag /aften /morgen

Gå efter jeres intuition, for jeres mavefornemmelse lyver ALDRIG ❤️

De kærligste hilsner
En lettet iværksætter

⭐️MetteMoff⭐️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *