Er du den der lever livet …?

Er du den der tager ACTION …?

Jeg ved ikke om du gør, men når jeg tager en beslutning, så går jeg all in. Nogen gange skal jeg kæmpe, kæmpe min kamp for det jeg virkelig vil. Gør du noget ved de døre der åbnes eller lukker du dem stille i igen og siger, nej, jeg kan IKKE ..?

Der er en grund til at ting sker og det ved du også godt. Hvad holder dig tilbage fra at tage det du ønsker allermest i livet ..? For mit vedkommende åbner jeg alle døre. Jeg lukker dem kun, hvis ikke det føles rart i maven og jeg ikke kan gå 100 % op i det. Det er sjældent jeg giver op og så vil jeg altså godt lige understrege, en gang for alle, at det at give op, er så let for nogle og tonsvis af undskyldninger bliver brugt.

Det er hårdt —-

Jeg har ingen penge —

Jeg duer ikke til noget —

Min mand/kærste syntes det er en dårlig ide —-

Men hvorfor er du her? .. du har opgivet noget dit hjerte skriger på og længtes efter. HVORFOR_____?

vil du bare give op ..? Har du haft tanken, ——- hvad nu hvis det går? Eller du tænker den anden vej, hvad nu hvis det ikke går? Drop tanken og gå ud i verden. Lav dine fejl, dum dig som aldrig før. Du må godt begå samme fejl flere gange, det er ikke forbudt — tør du leve og gøre noget ved det, som du drømmer om ..? Jeg har fejlet og løbet panden imod muren rigtig mange gange. Lige nu har jeg 2 ting som er MEGEt udfordrende, men jeg gør det. Jeg har åbnet døren og springet er taget for et godt stykke tid siden, men det hele har taget en kæmpe drejning og jeg er pavestolt af at jeg nu skal på endnu en spændende rejse, ud i noget der er så spændende som at skrive en bog. ⭐️

Det vil jeg fortælle mere om løbende ⭐️

⭐️MetteMoff⭐️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *