Er du en drømmer …?

Jeg er en kæmpe drømmer og jeg drømmer hverdag om min fremtid , jeg har en kæmpe historie bag mig og den kommer ud i en bog 2020 ,jeg glæder mig til at fortælle jer om rejsen , jeg har været på de sidste 3 år på både godt og ondt.

Det har været så vildt og jeg har en masse mennesker jeg kan takke for det jeg går igennem lige nu og det er ikke små ting , jeg vil opfordre jer alle til at gå ud og tage det liv i fortjener for det gør jer.

Jeg fortryder ikke de valg jeg har taget de sidste 3 år og jeg ved jeg kommer til at tage flere valg i mit liv og nogle der også har stor betydning for mig, jeg har lært at man kan opnå en hulens masse ved at lytte helt ind i sit hjerte ,man skal virkelig mærke efter og lytte til sig selv og ikke drage nogle forhastede beslutninger og slet ikke lade folk slukke dit lys , tag dit lys hjem til dig for du fortjener det bedste.

Jeg coacher til hverdag mange unge mennesker , jeg elsker at sætte dem på kanten af deres drømme og bede dem række ud efter det deres hjerte fortæller dem 🙏🏻

Jeg elsker at hjælpe andre og elsker at se dem nå nye højder i livet de ikke selv troede de kunne opnå de siger mange TAK …men det er mig der takker ,fordi de gør det selv ved at lytte til sig selv og ja jeg giver dem styrke mod og værktøjer og så er de videre i deres liv ,men i sidste ende er det dem selv der arbejder på at opnå det de vil ❤️

De aller bedste drømmene hilsner

⭐️MetteMoff⭐️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *