Jeg vil ikke lægge skjul på noget. I øjeblikket kører tingene bare ikke på skinner. Desværrre. Min sårbarhed er på prøve. Som i, VIRKELIG, på prøve.

Jeg har været her før og vi alle har prøvet det og nogen kommer stadig ud i det. Jeg har haft brug for at bruge en del energi væk fra en masse og kun tænke på hvad der virker i mit liv. Den skole jeg er igang med betyder alverden for mig. Det er et kæmpe plus, men jeg har nogle kæmpe udfordringer og det er min ØKONOMI! Den stinker!

Jeg vil gerne have lov til at vise min sårbarhed. Ikke fordi man skal have medlidenhed med mig. SLET ikke, fordi det her er helt og aldeles min EGEN skyld. Jeg har gjort så mange dumme ting, som jeg nægter at lægge fingrene imellem. Jeg står ansigt til ansigt nu med de ting, fordi jeg er klar til at kæmpe. Men ikke for enhver pris. SORRY .

Jeg har virkelig tænkt om jeg skulle slukke og lukke for MYDREAMS, men noget i mig fortæller mig at det ikke er det rigtige at gøre. Ikke at jeg er bange for at folk siger “DU GIVER OP”. Men jeg giver ikke op. Jeg erkender at jeg har brug for at der IKKE mere bliver taget fra privaten. Firmaet må køre og jeg håber så meget derude at universet hører mig og kan hjælpe mig på rette køl, for det her er MIN DRØM!

Jeg giver ikke op på noget jeg ved kan blive godt og engang var MYDREAMS. En god forretning og det kan det også blive det igen. Jeg syntes bare altid, at det er sjovere når der sker noget på shoppen. Nu trækker den tænder ud. VIRKELIG!

Så de sidste par uger har været med blandede følelser. Aldrig har jeg nævnt at jeg ville lukke, men om det bliver sådan ved jeg ikke endnu, jeg har stadig en MULIGHED, så …..hvad er planen så ?!

Jeg er ved at undersøge og snakke med min revisor, om der ikke skal en anden person ind over, som kan hjælpe på den økonomiske del, da jeg har vildt mange ideer og som man kunne sparre med og en der også selv er intresseret i området. En hvor vi er 2, der kan løfte det, så jeg ikke skal ud og belåne mig mere og sætte mig i mere gæld, samt mere fysisk hårdt arbejde. Det er utrolig grænseoverskridende, at skrive dette, men det er min drøm som jeg smadrer og mit liv !!! Jeg syntes ikke det er at give op. Det handler for mig om, at erkende at der FAKTISK er et problem og hvis jeg opgav, så havde jeg ikke brugt tiden på at søge efter det der rent faktisk kan redde mit DRØMME-firma. JEG ØNSKER ikke at dreje nøglen om ❤️🙏🏻

Men jeg vil erkende, at jeg kan ikke mere alene. Jeg vil konstant løbe hovedet mod muren og det vil aldrig ændre sig, hvis ikke jeg bad om hjælp for aller, aller første gang i mit liv ! Bare at erkende at det går mega dårligt, ser jeg ikke som en svaghed men mere som en KÆMPE STYRKE !!

Jeg ville blive så glad hvis du ville dele! Det ville virkelig varme mit ❤️te

De aller bedste og varmeste hilsner
MetteMoff

Mette Marie Moff Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *