..men har jeg selv været udenom det? JA, det har jeg, men det er sgu, undskyld jeg bander, bare rigtig nederen når man har sagt fra til så mange ting for at betale sin gæld af !

Det er så ærgerligt når man havde planer om at ændre på alt muligt. Når man har sat sig selv i plus men også valgt at svine sin mands økonomi til. Nu er nok altså nok !

Skat har valgt at give mig et beskedent fradrag på et STORT rundt 0 og en træk procent på 54 %. Jeg synes ikke det er fair længere. Hele livet har jeg kæmpet med min økonomi og ved også godt at det er for sent at tage fat og at jeg skulle have handlet år tilbage. Men det har bare ikke været muligt! Jeg er så TRÆT AF at blive kimet ned af hemmelige numre. DET tærer på mig, men det har ikke været så slemt det sidste stykke tid, men det lurer på overfladen stadig og i oktober sidste år besluttede jeg mig så for at tage fat om min økonomi. Jeg har arbejdet hårdt med mig selv og min erkendelse af at jeg havde en gæld i mit og mandens navn. JA, jeg har været et kæmpe RØVHUL, men jeg ønsker nu at blive gældfri så jeg ikke skal have flere Eboks overraskelser fra FOGDEN og ej flere OPRINGNINGER fra kreditorer!!

Det er så urimeligt nu hvor jeg vil det her, men jeg har intet at spare af eller betale for at skabe mig en bedre tilværelse lige nu!

Men idag måtte revisoren til tasterne. Det var for meget for mig. Jeg ved at livet går op og ned, men det her er simpelthen for meget. Jeg VIL ikke mere og kan ikke arbejde som en HEST mere. Jeg er sgu ikke 23 år mere og jeg skal til at passe på mig selv og al den udvikling jeg har fat om, FORTSÆTTER! Fordi jeg elsker det altså ! Jeg tager kampen op én gang for alle!
Jeg er ikke kendt for at opgive og opgive er jo ikke en svaghed. Det kaldes styrke at sige fra, hvis det er godt for noget andet, heriblandt min ØKONOMI. Og så kan jeg ikke få lov at slappe af bare et års tid, uden at jeg skal slide og slæbe med noget jeg ikke kan holde til, med alle de skavanker jeg har !

Jeg søger ikke YNK, jeg tillader mig bare at fortælle min historie. Jeg har aldrig haft et godt forhold til penge og aldrig lært at spare, ej heller lært at sætte fra og vil så gerne det her. Det er heller ikke et råb om hjælpe fra NOGEN. Men igen, så er det et råb om hjælp fra SKAT. Men hvorfor skulle de hjælpe mig, jeg har skidt på dem en del GANGE ved at have en restskat jeg ikke kunne rette til selv. Men jeg har ALTID betalt min skat, siden jeg var 16 år. At jeg så har fået en skattegæld, så er det pga. en kæmpe fejl fra slutningen af 2013, som jeg stadig bøder for. Men hold DA KÆFT jeg er blevet gennembanket af mig selv altid !

Nu er NOK ALTSÅ NOK !

Jeg tager bokse handsker på og opnår mit mål på bedste vis og så håber jeg de får pengene galt i halsen, når jeg begynder at slås med dem, for jeg er træt nu og jeg har sat mig det her mål. Så nu kommer jeg ind i kampen med det jeg kan undvære hver måned. Der er også sat folk på, så nu gør jeg det og en dag er det slut og når det er slut, så bor jeg måske slet ikke på dansk jord. Det er ikke planen ihvertfald!

Fordi jeg vil have en lejlighed i Sydspanien en dag, så jeg kan vise Brian, min mand, at jeg godt kan det her. Men det har sin pris at KNOKLE min røv ud af bukserne, for at vise at jeg kan rette op på det her LORT !

Jeg er stærk og min rejse slutter ikke fordi SKAT sætter mig til at tjene 400.000 i år for det kommer slet ikke til at ske !
Jeg har lukket mit firma for good og skal ikke sælge nogle former for produkter pt, men jeg vil forsikre dem om at når jeg igen er klar, så ÅBNER min drøm op igen og så får den smadder sammen med min partner !

For jeg skal nok vise dem at jeg kan, meeen jeg må så lige erkende at jeg OVERHOVEDET ikke skal vise andre jeg kan, jeg skal KUN vise mig selv, at jeg er lavet af et stof ingen forstår !

Ja jeg råber og råber, men rent faktisk er der folk derude der ser ØKONOMI som et TABU og det vil jeg ændre. Det var det også for mig for bare 4 mdr siden, indtil skyggen kom bankende og gav mig klar besked. NU TAGER DU DIG FAMDME SAMMEN ellers går det snart galt !

Nå nu vil jeg OPPE mig med lidt positiv oppe guidning for min ØKONOMI skal ikke kontrollere mig. Nu er det MIN TUR !

Må i alle have en fantastisk dag for det vil jeg skabe for min dag

Kærlighed og oppe karma

MetteMoff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *