Hvornår har du sidst lyttet til dit hjerte?
Lytter du nok til din indre stemme, når den fortæller dig noget?

FOLLOW YOUR DREAMS

Min indre stemme, mit lille bankende hjerte, fortæller mig, hvilken vej jeg skal. Det fortæller mig, at jeg skal bevæge mig i den retning, hvor mit hjerte altid har banket lidt hurtigere – jeg har bare ikke altid lyttet. Men det vil jeg gøre for fremtiden.

Ved du, hvad dit hjerte fortæller dig? Lytter du til dig selv?

Det håber jeg, at du gør. For jeg tør godt at garantere, at du bliver lykkelig af at følge dit hjerte. Du kan måske ikke mærke det lige nu, hvad det præcis er, det banker for, men når du står midt i det, så ved du det. Så banker det lidt hurtigere.

Det har taget mig oceaner af tid at opnå det punkt i livet, jeg drømte om. At følge det lille, bankende hjerte. Men nu er jeg næsten i mål. Det har taget tid, men gode ting tager tid  HUSK DET !!

Jeg har ALDRIG i mit liv kæmpet så meget, som jeg har gjort de sidste 2 1/2 år. Udover alt det arbejdsmæssige, som I formentlig allerede kender til, måtte jeg tage afsked med min morfar. Min far valgte også at forlade mig. Dernæst valgte min allerbedste ansatte, Rikke Olesen, at gå andre veje, trods vores kemi bare spillede.  Jeg har aldrig haft en ansat som hende; hun kørte bare det hele med hård hånd, hun var min højre hånd. Det var et stort tab for både mig og MyDreams. Rikke og jeg er heldigvis stadig venner, og til tider giver hun en hjælpende hånd på de sociale medier. TAK for det, Rikke

Når man virkelig brænder for noget, kan man mærke det helt ind inderst i kroppen. Jeg mærker glæden hvert sekund, hvert minut og hver time. Der er ikke dage, hvor jeg ikke vågner om natten og må skrive ned, at nu er der det og det stykke tøj, jeg ser for mig. Jeg har altid haft moden tæt på mig, specielt på grund af min mormor. Jeg er vokset op med en meget kreativ mormor, som syede, og jeg var ikke særlig gammel, da hun første gang placerede mig ved en symaskine. TAK for det, mormor

I april havde jeg den bedste oplevelse hidtil, trods de knap så gode udfald. Jeg stod midt på en fabrik, og jeg mener det virkelig, når jeg siger, at jeg intet kunne høre midt i larmen, at tiden stod FULDSTÆNDIG stille for mig. Wauu – det var den fedeste oplevelse ever  Dér var jeg ikke i tvivl om årsagen til, at mit hjerte galoperede afsted i brystet på mig.

Mit lille hjerte fortæller mig, at det er det her, jeg skal resten af mit liv. Så jeg lytter til det. Jeg glæder mig til min fremtid, hvor jeg går ALL IN.
Hvis dit hjerte kunne tale, hvad ville det så fortælle dig?
PRØV EN GANG AT LYT ..!

For det siger med sikkerhed noget. Det er bare ikke sikkert, at du kan høre det for al hverdagslarmen.


I KNOW YOU CAN DO IT …..!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *