Sådan lød det fra mange, det fik mig til at tænke, kan jeg overhoved det , er jeg god nok til det , ej nu må det stoppe det kan jeg ikke !!

Men jeg mærkede efter og jeg har besluttet mig ,jeg vil fortsætte med at skrive og fortælle om mit liv , folk spørg hvad vil du skrive om….?og har du noget at tilbyde andre…..?og har du oplevet noget ingen andre har ,jeg kan kun svare for mig selv og jeg kan KUN svare , det har jeg aldrig prøvet før så det kan jeg SELVFØLGELIG også godt klare.

Jeg har lige været på et spændende kursus som hed opdage din indre passion , wauuuu det var en øjenåbner jeg blev virkelig inspireret , jeg har længe tænkt tanker omkring det at skrive en bog og begyndte også at skrive på den i 2018 , jeg lagde bog skrivningen lidt fra mig ,fordi jeg begyndte at intressere mig for selvudvikling på meget højt plan og påbegyndte også en uddannelse som oppe guide hos Mette Holm.

Derfor valgte jeg at vente lidt med bogen men det bliver en realitet at den bliver skrevet, jeg vil det her og jeg ved kan det , jeg har så meget på hjertet og ved at folk tænker/snakker det der Mette det gør du ikke det tror vi ikke på SÅ VENT OG SE,jeg ved folk er nysgerrige på hvad vil hun mon SKRIVE om i den bog , men det skal man ikke tænke så meget over det kan man læse mellem linjerne når jeg poster herpå bloggen og mine sider på facebook , jeg er SUPER stolt og der er sikkert nogle derude der sidder og tænker wauuu hvordan opnår hun de ting, wauuu det vil jeg også gerne , jeg er ikke højt uddannet el mega KLOG jeg er bare Mette der har oplevet en masse på rigtig kort tid og som har meget i bagagen fra min FORTID.

Det er nu tid til at få fortalt om min rejse i livet og mit liv har bestemt ikke været kedeligt overhoved , der er ikke det jeg ikke har oplevet og jeg tænker ikke at ligge fingre imellem det jeg skal skrive om , jeg har nemlig nu valgt at trodse JANTELOVEN som aldrig før, give mere gas på den front.!Jeg vil skrive om noget hvor folk vil korse sig, EJ Mette!!! har du virkelig tænkt dig at fortælle om det ….? JO det har jeg for det er min historie og der er ALLIGEVEL mange der ved det el finder ud af det , de kan jo bare søge i GOOGLE im i right ?

Så hvis du vil gøre noget anderledes med dit liv så find din passion og gør noget ved det , men jeg lover dig ikke det er nemt og der skal arbejdes på det du virkelig drømmer om , jeg skriver hverdag ca 300-500 ord og regner med at jeg udgiver min bog sommeren 2020 , jeg skal ha taget billeder den 6 /11.19 og det er til bogen , de vil ikke blive brugt før udgivelsen.

Bogen er tilegnet min morfar som var så tæt på mig og som passer på mig deroppe fra, jeg ved han er stolt og han ønsker mig KUN det aller bedste, og hvordan ved jeg det …..? det ved jeg fordi han er MIN skytsengel og han taler til mig gennem mit indre barn så det vil jeg passe på og pleje resten af mit liv for mit indre barn har været gemt i skyggen !

De aller bedste hilsner

Mette Moff

Mette Marie Moff Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *