Beslutningen blev taget sidste jul D.24.12.18 

Der blev holdt fast på beslutningen om at vi ikke i år 2019 skulle holde jul !

Det betyder også der ikke bliver pyntet op spist jule mad el lavet jule dekorationer , JAAA du læser rigtigt i år trodser vi julen , vi ændre på en vane jeg har været i siden jeg blev født i 1978 !

Jeg syntes det er FEDT den måde vi skal fejre jul på , vi pakker nemlig vores kufferter den 17.12.19 og rejser til Malaga den 18.12.19 en hyggelig jule ferie er i vente og vi GLÆDER OS mega meget om vi gør det igen en anden gang er stensikkert , vi er en lille spontan familie og vi elsker at være andeledes💪

I korser jer sikkert derude og tænker sikkert hvad i alverden er det for en familie der trodser den danske jul og GUD , vi gør bare noget anderledes og noget der bringer os endnu tættere sammen.

Nu er der snart kun 30 dage til vi sidder i flyveren mod Malaga vi skal bo i min venindes lejlighed og vi talte om her den anden dag at tænk mens andre måske tramper sne af støvlerne ,sidder vi med fødderne i poolen el ligger ved vandet og nyder solen uhhhh I LOVE IT!!

Tanken om sand mellem fødderne det er sku livet det er det altså !!

Idag var vi lige en tur forbi Rema og gæt der var disket op med jule pynt jule kalendere fra gulv til lift fred være med det , rørte det mig ..? Ja et lille splidt sekund gjorde det men det faldt til jorden ret hurtigt før jeg kunne nå at tælle 🙈

Vi gik i Rema og talte om skulle vi pynte op osv da manden sagde nej når vi ikke holder jul pynter vi ikke op da jeg så gentog det kiggede en dame mærkeligt på mig og hvad mon hun tænkte …?

Det har ingen betydning for mig for jeg er jule knuser i år 🤪

Nogle har spurgt de sidste par dage 

Får jeres børn så ikke gaver …? 

Jeg griner bare og siger får de ikke altid gaver ..?

Vi giver tit vores børn ting og sager så for mig er julen for mig bare ligesom alle andre dage SORRY hvis jeg træder på nogle.

Nu får jeg stillet dette spørgsmål …

Mette vil det sige du dropper julen hvert år …?

Mit svar er simpelt og enkelt jeg ved ikke hvor jeg står den 24.12.20 det må tiden vise😉

Tør du også trodse julen ..?

Holder du fast i traditionerne ..?

Jeg ville blive glad hvis du havde lyst til at dele med mig hvad dine tanker er omkring julen ❤️

Mette Moff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *