Hej Fra Bloggen

Idag har jeg et vigtigt møde og jeg glæder mig helt ENORMT måske er det nye VINDUE måske en mulighed for at min drøm alligevel bliver til noget inden udgangen af året , lad os nu alle krydse for jeg er færdig for nu med ALLE de kampe og problemer jeg er rendt ind i NU må det godt vende <3

Jeg har truffet en pige/dame igennem en meget god ven jeg har, NEMLIG GOOGLE hurra for google der går jeg ret tit på opdagelse og det er jo godt når man virkelig brænder for noget at man så finder det LIGE der foran BRILLERNE jeg ikke har he he he , burde egenlig gå med GLAS øjne mit syn er ikke hvad det har været , men nu ligger vi det lidt væk og starter med at se hvad pigen / damen har at sige , jeg er godt nok spændt og glæder mig for VILDT til at møde hende det er lidt skidt at være i min krop lige nu  <3

Her er starten på vores samtale:

Jeg finder hende på nettet et lidt ældre avis oplæg LIDT vildt faktisk , det helt tilbage til 2015 , men jeg er jo af den støbning jeg lader intet ligge, NÆ nej jeg tager kontakt via de sociale medier , jeg kopierede hendes navn og satte det ind på facebook oppe i det populære søge felt, HURRA for facebook ALTSÅ jeg fandt hende , men jeg tænkte hun skriver sku ikke til mig, den tanke har jeg faktisk ret tit , men WAUUUU hun besvarede min besked , jeg må indrømme varmen kom op i min krop lidt ligesom da jeg stod med aftalen til tyrkiet , det her er bare noget andet , det her var i DK & i Ølstykke er det skæbnen? , wauuuu måske skal vi noget sammen, måske skal vi ikke, meeeen nu er jeg jo en stor drømmer og jeg har min mave fornemmelse og det føles rigtigt <3

Så vi skrev lidt sammen frem og tilbage og vi talte om at mødes, hun skrev så at hun rejste til USA på tirsdag i 3,5 uge OMG det løgn tænkte jeg , det kan da ikke vente til om 3,5 uge VEL ….?jeg må sige jeg er VILD med hendes koncept VIRKELIG ,jeg skrev omg det er lang tid men vi aftalte så at vi kunne mødes mandag kl 10.00 wauuu lækkert , men som dagen skred frem og alle mine spørgsmål dukkede op måtte jeg igen skrive til hende, og hun sagde vi kan da også mødes imorgen ALTSÅ idag !!Ihhhh det vil jeg meget gerne og vi skal mødes kl 15.00 også skal vi snakke for måske skal vi være partnere i noget jeg elsker at lave <3

Så følg med løbene her på BLOGGEN l facebook <3

 

Fortsættelse følger ……….!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *